maanantai 10. huhtikuuta 2017

Arjen luksusta


Ensinnäkin arjen luksusta on, että saa koneen auki ja ehtii ehkä kirjoittamaankin jotain. Tätä postausta olen nyt vääntänyt kaksi viikkoa. Toisin sanoen kuvat olen nopeasti siirtänyt Bloggeriin (pitäisi keksiä jotain muuta, koska Blogger pilaa kuvanlaadun) ja miettinyt, että milloin on tekstin vuoro. 

Arjen luksusta on myös hotkia ateria lämpimänä. Tein sen äsken ja uhrasin siinä päikkärit. Toisaalta joskus pitää myös syödä. Luksusta oli jo se, että söin ihan oikeaa ruokaa, enkä mitään valmista prodetuotetta. Ja tosiaan söin ruoan lämpimänä. Joskus ehdin tehdä smoothien (ja jopa kuvata instaan, vanhat hyvät tavat), sekin tuntuu toisinaan luksukselta.


Luksusta on myös, kun voi käydä rauhassa suihkussa. Ja pestä hiukset kahdesti, koska unohtaa jo välissä, että levittikö shamppoon vai ei.Erityistä luksusta on järjestää ystäville brunssi. Maanantaina tietenkin, koska äippälomalla viikonpäivillä ei ole väliä. Tarjottavat noudattavat mallia "nopeasti ja helposti", mutta kelpaavat silti. Leivon sitten muutaman vuoden päästä taas itse sämpylöitä, siihen asti kaupan esipaistetut on ihan ok. Ja vaikka kuohuva onkin vaihtunut alkoholittomaan ja jutut muuttuneet äitihöpinöiksi, on silti todellista luksusta saada ystäviä kylään. 

Arjen luksusta alkavaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti