perjantai 13. tammikuuta 2017

Turvotus ja sellerimehu

Nyt on kuulkaas viety turvotus aivan uudelle asteelle. Voisin laittaa Wikipedian turvotus-artikkeliin oman kuvani. Haikeudella muistelen sitä aikaa, kun minulla oli käsivarret, ranteet ja sormet. Nykyään minulla on kaksi pökkelöä käsien tilalla. Peukalo-ote on evoluution neronleimaus, mutta itsehän en siihen enää taivu. Loppuraskauden ruokavalio taitaa koostua jatkossa selleristä ja ananaksesta.


Laitoin siihen puskan, niin se oli kuvauksellinen.

En sitten tiedä, mitä kohtalon ivaa se oikein oli, että jo ennen joulua aloin kaivamaan mehulinkoa esiin. Silloin päätin myös kokeilla taas jotain muutakin mehua kuin perinteistä porkkana-appelsiini. Yksi kokeiltavista raaka-aineista oli tosiaan varsiselleri. Aikaisemmin minulla on ollut varsin neutraali suhde selleriin. En inhoa sitä, mutta en myöskään osta sitä. 

Jatkossa voisin kuitenkin viettää enemmän aikaa hevi-osastolla ja shoppailla monipuolisemmin vihanneksia, myös selleriä. Tuli nimittäin hyvää mehua, kun laittoi linkoon varsiselleriä ja omenaa. Jälkimmäisiä vähän enemmän kuin ensimmäisiä. Monipuolisesta hevishoppailusta voisi tehdä ihan oikein tavoitteen vuodelle 2017, ei vain toivetta.

Monipuoliset vihannessuositukset ja mehureseptit jakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti