sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Sunnuntain vohvelibrunssi


Olen kesästä asti haaveillut vohveliraudasta. En edes tiedä mistä haave sai alkunsa, mutta lopulta siitä tuli lähes pakkomielle. Halusin järjestää vohvelikutsut! Eilen lopulta poistuin kaupasta vohvelirauta kainalossa ja heti tänään sain vieraita vohvelibrunssille.

Seuraava tavoite on metsästää täydellinen perusvohveliresepti, jota voisi varioida. Kun perusresepti on kunnossa, voi siitä muokata esimerkiksi suklaavohveleita. Lisäksi olisi kiva oppia tekemään myös suolaisia vohveleita. Haluan myös oppia tekemään rapeita vohveleita, eikä liian lettumaisia. Tämä uusin pakkomielle ehkä vaatii opintomatkaa Vohvelikahvilaan... Onneksi nyt alkoi tosiaan kotona lorvailu eli aikaa on.


Koska vohveleita oli iso pino, en panostanut muuhun tarjoiluun niinkään paljoa. Kummasti sitä silti tuli vatsa täyteen. Syytän vauvaa. Tyyppi on sijoittanut peppunsa siihen, missä mulla ennen oli tilava vatsalaukku.

Sunnuntait on aina ollut mun lemppareita kiireettömyyden vuoksi. Tänään kuitenkin oivalsin, että seuraavat viikot mulla on joka päivä sunnuntai. Tavallaan se myös vähän huolestuttaa. Katoaako viikonpäiviltä merkitykset? Huomenna aion kuitenkin aloittaa maanantain ja uuden viikon vohveleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti